Elektrické vykurovanie olejovými radiátormi
 
Pridan: 23.08.2011  
 
 

Pozri tiež: www.dracie-zily.sk : stránka zameraná na zdravšie a bezpečnejšie bývanie  

ELKA a.s. Kremnické Bane – výrobca a predajca elektrických olejových radiátorov

 

Sme mladá dynamicky sa rozvíjajúca firma a za dobu nášho pôsobenia na trhu sme si získali dôveru zákazníkov ako na Slovensku, tak aj v zahraničí. V oblasti výroby elektrických olejových panelových radiátorov sme získali množstvo skúseností a vieme našim zákazníkom ponúknuť nielen ekologickú formu vykurovania, ale aj cenné rady a odporúčania z oblasti kúrenia elektrinou. Nakoľko sa opäť blíži vykurovacia sezóna, radi by sme Vám predstavili naše produkty nielen stálym, ale aj novým zákazníkom. Tiež by sme Vám radi priblížili výhody elektrického vykurovania vo všeobecnosti.

 

Elektrické vykurovanie olejovými radiátormi

 

Dlhú dobu bolo medzi ľuďmi všeobecne zaužívaným názorom, že elektrina použitá na vykurovanie je veľmi drahou formou energie. Avšak najnovší technologický pokrok priniesol prekvapujúce poznanie – v porovnaní s akýmkoľvek iným zdrojom energie elektrické vykurovanie môže predstavovať prevádzkovo najúspornejší spôsob vykurovania, stačí efektívne regulovať kúrenie a zvoliť vhodnú izoláciu bytu, či domu.

Naše radiátory môžu byť ideálnym vykurovacím telesom, stačí len efektívne využívať možnosť regulácie tepla. V tomto prípade znižujú náklady na vykurovanie a okrem toho jednoduché na manipuláciu a údržbu. Okrem toho zanedbateľná nie je ani tá výhoda, že elektrické radiátory ušetria stovky eur potrebné na inštaláciu ústredného kúrenia.

 

Netreba však zabudnúť ani na ďalšie faktory, ktoré hovoria „za“ kúrenie elektrinou. Sú nimi životné prostredie a zdravie. Elektrické olejové radiátory sú šetrné k životnému prostrediu, keďže pri nepriamom vykurovaní prostredníctvom oleja nedochádza k spaľovaniu prachových častíc a radiátory teda svojou prevádzkou nezbavujú vzduch jeho prirodzenej kvality. Takisto sú vhodné aj pre alergikov, nakoľko kúrenie nevysušuje vzduch a nevíri prach.

 

Po zvážení všetkých spomínaných faktorov už skutočne nie je dôvod váhať. Treba si len vybrať ten správny radiátor, ktorý rýchlo a efektívne vyhreje Váš domov.

 

Široký sortiment elektrických vykurovacích telies

 

A naozaj je z čoho vyberať. V ponuke máme totiž široký sortiment elektrických olejových panelových radiátorov. Zákazník má možnosť výberu medzi radiátormi s jedným alebo dvomi panelmi, ktoré sú ovládané elektronickým regulátorom, alebo vyskúšať elektrický olejový panelový radiátor 21K DIGI s jednoduchým digitálnym ovládaním. Pre náročnejších zákazníkov máme pripravenú novinku, a to digitálny radiátor 21K DIGI central, pri ktorom sa dá komfortne nastaviť niekoľko vykurovacích režimov, medzi ktorými je možné nastaviť tiež časovanie.

   

    

 

Preto neváhajte a kontaktujte spoločnosť ELKA,a.s. – slovenského výrobcu elektrických olejových panelových radiátorov. Kontaktovať nás môžete mailom na info@elka.sk alebo telefonicky na čísle

045 6 755 194.

 

Viac informácií o našich produktoch a službách nájdete na www.elka.sk

 


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
     SLOVENSKÝ  PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ


Geologicka-mapa-SR-FB

          Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hľadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón.  agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku.  Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasťami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminovať  geoanomálie a GPZ.
           Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí  zistíte aké opatrenia urobiť, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón . Viac informácií: TU

 

Pozri tiež:

Levanduľa lekárska priamo od pestovateľky: www.byvajme.sk/levandula