Novodobá metóda chladenia vonkajších plôch vodnou parou
 
Pridan: 12.01.2010  
 
Novodobá metóda chladenia vonkajších plôch vodnou parou
 

Domáce terasy, bazény

PROBLÉM: Pre zvýšenú teplotu ovzdušia pôsobenú globálnym otepľovaním nie ste schopní užívať si svoju terasu, dvor a činnosti na čerstvom vzduchu? Aj zvieratá a rastliny trpia horúčavou. Vadí Vám výfukovými plynmi znečistené ovzdušie, prach, pachy? Trpíte alergiou vyvolenou peľom?
Nedokážete efektívne odstrániť hmyz a komáre?

RIEŠENIE: Jedným z možností úspešne čeliť týmto problémom je práve chladiaci a zvlhčovací systém SANFOG.
Systémy SANFOG fungujú na báze „bleskového vyparovania“. Použitá voda sa prefiltruje a rozprašuje pod veľmi vysokým tlakom, čím sa dosiahne veľmi jemná para veľkosti niekoľkých mikrónov (zodpovedá jednej desatine hrúbky ľudského vlasu). Táto mimoriadne jemná para v kontakte kontaktu s okolitým teplým vzduchom sa vyparuje veľmi rýchlym tempom, odoberie teplo a tým znižuje teplotu okolia až o 10°C.
Spoľahlivé zvlhčovanie na najvyššej úrovni, originálny a patentovaný chladiaci systém do exteriéru a interiéru. Ekologická technológia, ktorá šetrí aj energiou
Fungovanie systému nie je sprevádzaný nadmerným zvlhčovaním, kvapkaním, na procesoch sa nezúčastňujú nebezpečné alebo jedovaté chemické látky. Naši zákazníci vnímajú vplyv chladiaceho systému určeného do exteriéru na kvalitu ich života veľmi priaznivo. Niektorí z nich boli v letných mesiacoch kvôli neznesiteľnému teplu zavretí vo svojich domoch, ale teraz si vedia naplno užívať svoju záhradu, terasu a na zdravie ich zvierat a rastlín vplýva systém tiež blahodarne. SANFOG je tým správnym riešením pre Váš domov, nakoľko vytvára príjemnú klímu a navyše ponúka optimálnu pomoc, keď organizujete záhradnú party. Systém je mimoriadne vhodný na eliminovanie obsahu oxidu uhoľnatého vo výfukových plynoch, prach, peľ a pachy. Vďaka zariadeniu sa do vzduchu dostávajú kvapky pary veľkosti mikrónu, častice ktorých obsahujú aktívny kyslík, čím absorbujú prach a peľ a viažu plyny a častice vzduchu. Efektívne odstrašujú a eliminujú hmyz a komáre, nakoľko kvôli zvýšenej vlhkosti vzduchu nedokážu lietať. Zostáva len čistá, príjemná a prirodzená sviežosť vzduchu. Systém nevyužíva žiadne chemické látky, preto neohrozuje životné prostredie a zdravie človeka. Systém môže byť prepojený aj s odkličovacím UV filtrom. Predstavuje tiež novú metódu šetrenia energiami a to bez vysokých nákladov vynaložených na klimatizačné zariadenia. Každé zariadenie je nositeľom medzinárodnej kvalifikácie kontroly kvality.

Bary, reštaurácie, letné terasy
Väčšina reštaurácií a stravovacích zariadení sa v dnešnej dobe snaží poskytovať prirodzené, príjemné prostredie.

PROBLÉM: Vonkajšie terasy, záhrady, okolia bazénov a rôzne zábavné podniky, ktoré boli vytvorené veľmi starostlivo a za nemalé finančné prostriedky, sa stávajú v horúcich letných mesiacoch pre extrémne teploty nefunkčnými. Zvýšený stupeň znečisťovania ovzdušia pôsobený hustou premávkou, prach a pachy? Nedokážete úspešne čeliť príliš veľkému počtu nezvaných hostí v podobe hmyzu, komárov?

RIEŠENIE: Jednou z možností na vyriešenie týchto problémov je chladiaci a zvlhčovací systém SANFOG. Systémy SANFOG fungujú na báze „bleskového vyparovania“. Použitá voda sa prefiltruje a rozprašuje pod veľmi vysokým tlakom, čím sa dosiahne veľmi jemná para veľkosti niekoľkých mikrónov (zodpovedá jednej desatine hrúbky ľudského vlasu). Táto mimoriadne jemná para v kontakte s okolitým teplým vzduchom sa vyparuje veľmi rýchlym tempom, odoberie teplo a tým znižuje teplotu okolia až o 10°C.
Miesta vybavené týmto systémom sa stávajú oázou pohodlia a zvyšuje sa ich pridaná hodnota. Systém sa postará o svieži vzduch a táto sviežosť vyvolá pocit komfortu a pohodlia. Systém je mimoriadne vhodný na eliminovanie obsahu oxidu uhoľnatého vo výfukových plynoch, prach, peľ a pachy. Vďaka zariadeniu sa do vzduchu dostávajú kvapky pary veľkosti mikrónu, častice ktorých obsahujú aktívny kyslík, čím absorbujú prach a peľ a viažu plyny a častice vzduchu. Efektívne odstrašujú a eliminujú hmyz a komáre, nakoľko kvôli zvýšenej vlhkosti vzduchu nedokážu lietať. Zostáva len čistá, príjemná a prirodzená sviežosť vzduchu. Toto zariadenie zmení vaše prostredie k lepšiemu, veľa architektov, záhradných architektov a odborníkov na organizovanie podujatí ho využíva v záhradách, v okolí fontán, umelých vodopádov a bazénov. Výsledok sa dosahuje rôznymi spôsobmi, napr. napodobnením prirodzenej pary, alebo využívaním rôznych efektov, v závislosti od kreatívneho vyžarovania a ducha miesta. Systém nie je sprevádzaný nadmerným zvlhčovaním, kvapkaním, na procesoch sa nezúčastňujú nebezpečné alebo jedovaté chemické látky. Ekologická technológia, ktorá šetrí aj energiou
Spoľahlivé zvlhčovanie na najvyššej úrovni, originálny a patentovaný chladiaci systém do exteriéru a interiéru.

OČAKÁVANÉ VÝHODY: Pomocou chladiaceho a zvlhčovacieho systému SANFOG vytvárate príjemné prostredie, ktoré sa môže stať významným faktorom na zvyšovanie obratu v hoteloch, reštauráciách, letoviskách,