Využite možnosť bezplatne zvýrazniť Vašu firmu na portály www.byvajme.sk
 
Pridan: 10.03.2014  
 
Bezplatná registrácia firiem na portaly www.byvajme.sk
 

www.byvajme.sk – bezplatný adresár firiem z rôznych oblastí

 

Ponuka bezplatnej registrácie a reklamy na špecializovanom portály www.byvajme.sk

 

Špecializovaný portál www.byvajme.sk je zameraný Väčšinou na problematiku bývania a stavebníctva, ale aj iných oborov. Doteraz je na ňom bezplatne zaregistrovaných viac ako 5.000 firiem prevažne z oblastí: nábytok, interiér, stavebníctvo, služby, remeslá, dovolenka, elektronika: biela + čierna, zdravie a krása ...

Mesačne návštevníci vyhľadajú viac ako 30.000 informácií o firmách, ktoré sa doteraz bezplatne zaregistrovali. Návštevníci okrem vyhľadávania podľa kategórií používajú  aj vyhľadávania podľa kľúčových slov (fulltextové vyhľadávanie) a tak si návštevník pozrie v priemere podľa výsledkov vyhľadávania aj ďalších 5-7 stránok s informáciami o iných firmách a ich ponuke.

Portál je optimalizovaný prevažne na vyhľadávanie odkazov v Google a preto 90% návštev na portály je na základe vyhľadávanie podľa kľúčových slov v Google.

          

   Registrácia firiem je zdarma

 

V rámci registrácie sa uvádzajú klasické údaje o firme t.j. názov , adresa, tel, faxové spojenie, e-mail, web stránka a kontaktné osoby. Tiež sa uvádza krátky a rozšírený popis činnosti firmy. Vašu firmu môžete zatriediť do 2 hlavných kategórií podľa činnosti firmy.

Dôležitým kritériom pre vyhľadanie je možnosť zadania viacerých kľúčových slov (až 15) podľa ktorých návštevník nájde firmu a jej ponuku vo fulltextovom vyhľadávaní.

Zároveň môžete zadávať bezplatne aj svoje ponuky a informácie o rôznych akciách, zľavách a pod.

 
Vašu ponuku (inzerát) môžete bezplatne pridať po prihláseni sa v ľavom hornom rohu v rubrike "Prihlásenie" voľbou v menu "moje ponuky".

 

Radi privítame na našom portáli aj odborný článok o problematike ktorou sa Vaša firma zaoberá.
Článok o rozsahu cca 1xA4 zašlite na adresu databaza@byvajme.sk. Je povolená skrytá reklama Vašej firmy na konci článku formou uvedenia linku (web adresy) Vašej firmy a kontaktných údajov.

 

 

Mail: databaza@byvajme.sk , tel. 0915/904 114