Príjmeme v BA na PZ v pozícii pomocnica v domácnosti ženu
 
Pridan: 21.09.2016  
 
Prijmeme skúsenú ženu na pozíciu gazdinky- pomocnice v domácnosti klientov v rámci BA na Pracovnú zmluvu . Pracovnou náplňou gazdinky je presne to, čo je prácou každej ženy , ktorá má svoju domácnosť, upratovanie, čistenie podľa potreby, pranie a žehlenie
 

Prijmeme skúsenú ženu na pozíciu gazdinky- pomocnice v domácnosti klientov v rámci BA na Pracovnú zmluvu . Pracovnou náplňou gazdinky je presne to, čo je prácou každej ženy , ktorá má svoju domácnosť, upratovanie, čistenie podľa potreby, pranie a žehlenie. Pozícia gazdinka je aj na plný prac. úväzok, alebo skrátený úv. , prípadne aj na dva tri dni v týždni, ale dlhodobo a v pravidelných dňoch.

Osobnostné predpoklady a zručnosti: Čistý RT, prax je výhodou, manuálna zručnosť,  ochota pracovať, samostatnosť, spoľahlivosť, presnosť. Uchádzačky na predmetnú pozíciu aj školíme.

Výhody: Práca v stabilnej spoločnosti, motivujúce finančné ohodnotenie , stravné lístky, práca v dobrom a peknom prostredí, sociálne výhody.

Podmienka: Bývanie v Bratislavskom kraji. Životopis a žiadosť posielajte mailom info@anerhaus.sk , alebo na adresu ANER HAUS s. r. o. Röntgenová 20, 85101 BRATISLAVA, prípadne nás kontaktujte telefonicky a dohodnite si prac. pohovor.