Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

LiMiT CA, Ing. Katarína Medvecká

Adresa sdla:
Štúrova 2
03101 Liptovský Mikuláš

IO: 179411458
Kontakty:
Telefn: 044 562 11 90
Fax:
Mobil: 0908 911 466
Email: cklimit@cklimit.sk limit@limit.sk
WWW: www.tatrymountaintravel.sk www.limit.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: Ing.Katarína Medvecká,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Sprostredkovanie a predaj dovoleniek u nás i v zahraničí, predaj leteniek, cestovných lístkov, kúpele, wellness pobyty.
Milí priatelia cestovania! Dovoľte nám predstaviť sa. Sme cestovná kancelária založená v roku 1991. Už 18 rokov úspešne uspokojujeme túžby klientov po dobrej dovolenke plnej poznania, relaxu, pohybu, zábavy, všetko podľa priania každého z Vás. V ponuke ubytovania na Slovensku sa orientujeme najmä na Tatry. Odtiaľ pramení aj náš názov Tatry Mountain Travel LiMiT. V našej ponuke nájdete turistiku, lyžovanie, spoznávanie, exkurzie a výlety po celých Tatrách. V ponuke máme tiež ubytovanie v hlavnom meste Slovenska v Bratislave a okolí, najlepšie kúpele Slovenska, wellness hotely a aquaparky. Práve u nás najdete širokú ponuku dovolenky v zahraničí a poznávacích zájazdov v zahraničí. Tisíce spokojných a verných klientov ročne je dôkazom našej profesionality. Predávame letenky do celého sveta. Lacnú letenku, transfery, parkovanie na letisku, všetko vám zabezpečíme. Našim poďakovaním za to, že si dovolenku vyberiete u nás, je kupón na 6 zaujímavých zliav a exkluzívne darčeky. Tešíme sa na plnenie vašich prianí. S úctou Ing. Katarína Medvecká, majiteľka a kolektív
Ponuky spolonosti:
 
BUDAPEŠŤ + TROPICARIUM najväčšie akvárium v str. Európe Pridan: 28.04.2010
BUDAPEŠT a najväčšie akvárium TROPICARIUM 1-dňový poznávací zájazd
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia