Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Apartmány Slniečko
 
Tricio Literary & Holiday Company
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 27.10.2008 Vytlai ponuku
 
Apartmánový dom na Liptove - viac info www.chatanaliptove.sk
 

Ubytovanie Liptov: Apartmánový dom ideálny pre rodiny s malými deťmi a štýlová chalupa neďaleko Liptovského Jána, ideálny východiskový bod do Nízkych, Vysokých, Západných Tatier, ale aj do aquaparkov /Tatralandia, Bešenová, AquaCity/...


POPIS jednotlivých častí  :

Luxusný apartmánový dom na Liptove s 3 štýlovo zariadenými apartmánmi so samostatným vchodom s ponukou relaxačných služieb. Dva veľké dvojpodlažné aparmány majú rovnaké zloženie izieb, malý apartmán, je odlišne riešený.
V apartmánoch sa denne upratuje.

Popis veľkých apartmánov Family a TOP LUx - ubytovanie na Liptove: dvojpodlažný, nadštandardne riešený priestor/85m2/ s kuchyňou a posedením, minibarom, keramickou kachľovou pecou, FTV, hi-fi vežou,peknou kúpeľňou a toaletou /uteráky a fén sú súčasťou služieb pre hostí. Poschodie veľkých apartmánov: 1/2 manželská posteľ + 1 pevné lôžko + detská postieľka, balkón. Druhú izbu tvoria 2 pevné lôžka s 1prísteľkou.

Apartmán Romantik /pre 2osoby, prípadne 1 dieťa/- ubytovanie na Liptove : komorne riešená spálňa 1/2 s manželskou posteľou a s 2 možnými prístelkami (vhodné pre deti), elegantná kuchyňa s minibarom, s posedením a balkónom, FTV, hi-fi vežou, peknou kúpelňou a toaletou/súčasťou výbavy sú uteráky aj fén/. Celková rozloha apartmánu 55m2.

Chalupa na Liptove: kuchyňa, kúpeľna s toaletou, sauna /pre 4 osoby/, obývačka s posedením a krbom, FTV, video, hifi veža. Podkrovie: dve izby s 2pevnými lôžkami oddelenými chodbou ,v každej izbe je možnosť, 1detská postieľka pre malé deti. Upozornenie pre vyšších klientov: podkrovná časť má znížený strop/ výška zárubní v podrovných priestoroch je 170cm/, keďže ide o objekt v tradičnom šťýle. SAUNA - V CENE POBYTU, platí sa len za energie!

Relax centrum: infra-sauna, masáž, možnosť parafínových zábalov a kozmetického ošetrenia, sprchový kút, minibar.

Separé posedenie pre 2 skupiny hostí, ďalej dva samostatné krby, vináreň s možnosťou samostatného prenájmu a najväčšia atrakcia - JACUZZI - vírivá vaňa pod holým nebom .

Ďalšie služby: polpenzia,možnosť zapožičania horských bicyklov, detské preliezky, detská lezecká stena, hojdačky, ping - pong, tenisová stena + rakety, basketbalový kôš.

www.chatanaliptove.sk

 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia