ť Pridaj medzi obžúbené   ť Hlavná Stránka

Prihlásenie
Meno: 
Heslo:


Nové firmy
 



Najviac hžadané výrazy
 

Inzercia


gpz

Annogallery

Adresa sídla:
Ondrej 59
05912 HĂ´rka

IČO: 42084989
Kontakty:
Telefón: 0905 382 574
Fax:
Mobil: 0905 382 574, 0907 353 442
Email: info@annogallery.eu
WWW: www.annogallery.eu
Sekretariát: ,,
Marketing: Ing. KatarĂ­na SmikovĂĄ,0905 382 574,smikova@annogallery.eu
Obchodné: ,,
Výroba: ,,

Charakteristika:
Umeleckå keramika, keramickÊ mozaiky, vitråŞ, tiffany objekty, keramickÊ a sklenenÊ svietidlå, interiÊrovÊ doplnky, tavenÊ farebnÊ sklo - fusing pre pouŞitie v architektúre interiÊrov a exteriÊrov, realizåcia projektov a výtvarnÊ nåvrhy.
Výroba: umeleckå keramika, vitråŞ, farebnÊ tavenÊ sklo (fusing) pre pouŞitie v architektúre interiÊrov a exteriÊrov, realizåcie a výtvarnÊ rieťenia . UmeleckÊ keramickÊ obklady, keramickÊ mozaiky, keramika na krby, bazÊny, wellness, fontåny, svietidlå a svetelnÊ objekty z keramiky, tavenÊho skla, tiffany lampy, vitråŞovÊ dverovÊ a okennÊ výplne.
Ponuky spoločnosti:
 
KeramickĂŠ mozaiky, tavenĂŠ sklo, vitrĂĄĹž. Pridané: 11.10.2010
KeramickĂŠ mozaiky, tavenĂŠ sklo, vitrĂĄĹž.
čítaj viac...
 
SLOVENSKÝ PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ



Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hžadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón. agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku. Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminova geoanomálie a GPZ. Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí zistíte aké opatrenia urobi, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón .

Ak máte záujem o lokalizáciu Geopatogénnych zón, geoanomálií a posúdenia možnosti ich eliminácie vo Vašom obydlí. (byte , dome , kancelárií). Vyplnte “kontaktný formulár” na stránke kde smeruje preklik a my Vám zašleme nezáväzne podrobné informácie.

Pre bližšie informácie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Máte záujem dostáva do emailovej schránky novinky, informácia články z tohto portálu?
Prihláste sa!
Email:

TOP ponuky
Hžada v ponukách:
 

TOP články
 
www.byvajme.sk® Hlavná Stránka | Kontakty | Registrácia