Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Centrálne vysávače - SLAPER

Adresa sdla:
Bardejovská 40
08006 Prešov

IO: 35277009
Kontakty:
Telefn: 051 77 643 34
Fax: 051 77 643 34
Mobil: 0905 269 451
Email: slaper@slaper.sk
WWW: www.slaper.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: Harčár,0905269451,slaper@slaper.sk
Vroba: ,,

Charakteristika:
Centrálne vysávače DuoVac, BEAM Electrolux - predaj, montáž, servis, eshop. Diamantové jadrové vŕtanie. Požičovňa priemyselnych vysávačov. Prirodzená klimatizácia za nízke prevádzkové náklady – chladenie, zavlažovanie, odstraňovanie prašnosti a zápachu
Centrálne vysávače DUOVAC s doživotnou zárukou, BEAM Electrolux, DISAN pre komerčné priestory. Predaj, montáž a servis centrálnych vysávacích systémov. Eshop. Záručný a pozáručný servis. Tlakové skúšky a inšpekcie potrubného rozvodu kamerovým systémom. Diamantové jadrové vŕtanie - presné vŕtanie do kameňa, betónu, železobetónu a muriva. Rýchle, bezprašné a bez vibrácií. Zhod bielizne Artox. Predaj a požičovňa priemyselných vysávačov. Prirodzená klimatizácia za nízke prevádzkové náklady – chladenie, zavlažovanie, odstraňovanie prašnosti a zápachu. Chladíme prirodzeným spôsobom aj tam kde to doteraz nebolo možné!
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia