Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Noves okná, s.r.o.

Adresa sdla:
Radlinského 24
05201 Spišská Nová Ves

IO: 31683789
Kontakty:
Telefn: 053/4178111
Fax: 053/4412181
Mobil:
Email: office@noves.sk
WWW: www.noves.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: Martin Švalec,053/4178135,martin.svalec@noves.sk
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Firma Noves okná, s.r.o., bola založená v roku 1993, kedy začala výrobu plastových okien. Počas uplynulých rokov sa firma výrazne etablovala na slovenskom trhu, kde patrí medzi najvýznamnejšie podniky v oblasti výroby a dodávok plastových a hliníkových ok
Firma Noves okná, s.r.o., bola založená v roku 1993, kedy začala výrobu plastových okien. Počas uplynulých rokov sa firma výrazne etablovala na slovenskom trhu, kde patrí medzi najvýznamnejšie podniky v oblasti výroby a dodávok plastových a hliníkových okien, dverí, zimných záhrad. Súčasne s rastom firmy bol rozšírený sortiment výrobkov. Spoločnosť dnes vyrába plastové okná, dvere, hliníkové okná, dvere, zimné záhrady, fasádne systémy, nadokenné a predokenné rolety, siete proti hmyzu, bezpečnostné cylindrické vložky. Súčasťou dodávok spoločnosti sú aj prevetrávacie systémy, vnútorné a vonkajšie parapetné dosky, interiérové žalúzie, garážové brány, protipožiarne výplne a všetky doplnky k oknám a dverám. Spoločnosť Noves okná, s.r.o. disponuje najmodernejšími veľkokapacitnými poloaizovanými a aizovanými strojnými zariadeniami na výrobu plastových a hliníkových okenných konštrukcií. Ďalším výrobným zariadením je technológia na lamináciu plastových a hliníkových profilov a technológia na ohýbanie plastových profilov. Noves okná, s.r.o. svoje dodávky zabezpečuje obchodným partnerom priamo, alebo cez vlastné obchodné kancelárie a partnerské firmy, s ktorými spolupracuje po celom území Slovenskej republiky. V súčasnej dobe má cca 60 predajných miest. V roku 1994 firma získala prvé kontakty na predaj plastových okien do zahraničia. Dnes spoločnosť exportuje cca 25% výrobkov zo svojej produkcie. Má svoje vlastné generálne zastúpenie v Českej republike a Belgicku, kde tieto výrobky predáva do sietí obchodno-montážnych spločností. Firma exportuje aj do ďalších krajín EÚ: Rakúsko, Nemecko, Švajčiarsko. Ako prvej firme na Slovensku v oblasti výroby plastových okien bol udelený švajčiarskou spoločnosťou SGS European certifikát riadenia kvality ISO 9002 dňa 25.02.1999. V roku 2002 spoločnosť obhájila certifikát a získala nový certifikát ISO 9001:2000, ktorý na začiatku roka 2005 znova obhájila. Vedenie spoločnosti Noves okná, s.r.o. podporované zamestnancami, sa v roku 2003 rozhodlo pre zavedenie systému environmentálneho manažérstva podľa ISO 14001. Certifikačný audit vykonala spoločnosť SGS Slovakia s.r.o., ktorá nám na základe úspešného auditu odovzdala certifikát systému environmentálneho manažérstva ISO 14001. Značkové okná Noves a ďalšie vyrábané a ponúkané produkty, sú vývojovo na technologickej špičke. Orientácia na požiadavky zákazníka, dôraz na detail, rýchlosť dodávky, dostupnosť predajného miesta, precíznosť prevedenia a dôraz na kvalitu stavajú okná Noves na popredné miesto na stavebnom trhu.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia