ť Pridaj medzi obžúbené   ť Hlavná Stránka

Prihlásenie
Meno: 
Heslo:


Nové firmy
 



Najviac hžadané výrazy
 

Inzercia


gpz

KIMALL spol. s r.o.

Adresa sídla:
Haanova 10
851 0 Bratislava

IČO: 31358772
Kontakty:
Telefón: 02/63537481
Fax: 02/63537482
Mobil: 00905614112
Email: info@ kimall.sk
WWW: www.kimall.sk
Sekretariát: Edita KubisovĂĄ,02/63537481,3,ditak@kimall.sk
Marketing: Mgr. NatĂĄlia KimerlingovĂĄ,+421911364643,info@kimall.sk
Obchodné: Ing. Stanislav Kimerling,+421905 614 112,kimerling@kimall.sk
Výroba: Michal Kimerling,+421905645666,kimco1@azet.sk

Charakteristika:
nízkoenergetické,montované stavby na kľúč,výroba stavebných prvkov
Výroba a montáž nízkoenergetických stavieb na kľúč, Rodinné domy, Bytové domy, Nadstavby, Prístavby, Technické stavby - haly, Polyfunkčné objekty, Vlastný patentovaný, certifikovaný stavebný systém aj v zahraničí. Na Slovensku viac ako 100 realizácií. Odolnosť proti vode, seizmická odolnosť min. 8 stupeň Richterovej stupnice, Skúškami overená životnosť nosnej konštrukcie - Záruka 50 rokov. Rodinné domy na kľúč do 2 mesiacov. Možnosť výstavby aj v zime.
Ponuky spoločnosti:
 
Nie sú evidované žiadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSKÝ PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ



Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hžadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón. agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku. Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminova geoanomálie a GPZ. Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí zistíte aké opatrenia urobi, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón .

Ak máte záujem o lokalizáciu Geopatogénnych zón, geoanomálií a posúdenia možnosti ich eliminácie vo Vašom obydlí. (byte , dome , kancelárií). Vyplnte “kontaktný formulár” na stránke kde smeruje preklik a my Vám zašleme nezáväzne podrobné informácie.

Pre bližšie informácie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Máte záujem dostáva do emailovej schránky novinky, informácia články z tohto portálu?
Prihláste sa!
Email:

TOP ponuky
Hžada v ponukách:
 

TOP články
 
www.byvajme.sk® Hlavná Stránka | Kontakty | Registrácia