Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Pontón spol. s r.o.

Adresa sdla:
793
Moravský Svätý Ján

IO: 36224987
Kontakty:
Telefn:
Fax:
Mobil:
Email: peripower@peripower.eu
WWW: www.peripower.eu
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
LED produktový expert
LED stromčeky a stromy LED uličné osvetlenie LED parkové osvetlenie LED záhradné, trávnikové osvetlenie LED reflektory do vlhkého prostredia, do striekajúcej vody, vodotryskov, tunelové LED vsadené, zapustené do steny, alebo do zeme LED trubice ( efektívna náhrada neónových ) a aj originál LED trubice do akvárií LED laná LED dekoratívne a vianočné osvetlenie LED pásy LED žiarovky LED osvetlenie interiérové, stropné, bodové, nástenné LED veľkoplošné display-e a LED podsvietené plagáty LED javiskové LED stolové lampy LED diódy LED transformátory a ovládače LED iné ( záchranári, polícia, potápači, jaskyniari, prenosné osvetlenie stavenísk, štadióny.......)
Ponuky spolonosti:
 
LED svietiace stromčeky - nevšedné a krásne osvetlenie Pridan: 18.09.2010
LED stromčeky a stromy - kvitnúce svietiace stromy, alebo vysoké svietiace palmy - ako dekorácia Vášho prostredia - osvetlenie určené na celoročné vonkajšie využitie. Okrem atraktivity aj nízka spotreba el. energie a dlhoročná životnosť.
taj viac...
 
LED uličné osvetlenie - aj na solárne a veterné nabíjanie Pridan: 20.03.2011
LED uličné a LED parkové osvetlenie: Dnes už mnoho miest a obcí vsadilo na ekonomickú silu LED verejného osvetlenia. A práve zo štatistík šetrenia na elektrickej energii už fungujúcich obcí by mali vychádzať rozhodnutia tam, kde sa o LED verejnom osvetle
taj viac...
 
Celoživotná svetelná dekorácia bez nákladov na el. energiu Pridan: 08.05.2011
Celoročná dekorácia stromov, záhrad, altánkov, bazénov,....: dĺžka 3x6,35m, spolu teda 19 metrov, farby v kombinácii modrá, zelená, biela ....
taj viac...
 
LED Stmievateľné žiarovky Pridan: 27.08.2011
LED Stmievateľné žiarovky
taj viac...
 
LED RF žiarovky nastaviteľné na teplotu farieb a jasu Pridan: 27.08.2011
: LED RF žiarovky nastaviteľné na teplotu farieb a jasu Materiál: Hliníkový kryt + kryt PC mliečny Diaľkové ovládanie : Vzdialenosť: 20 m (voľný smer) Teplotu farieb je možné nastaviť od 3000K do 6500K v jednej žiarovke.
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia