Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

RESTAMO-Vysielačky

Adresa sdla:
Považské Podhradie 85
01704 Považská Bystrica

IO: 10881174
Kontakty:
Telefn: 0905 182 184
Fax:
Mobil: 0905 182 184
Email: vysielacky@vysielacky.com
WWW: www.vysielacky.com
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Ak potrebujete vybaviť kamión vysielačkou, spojiť chatu s domovom, zabezpečiť ostrahu objektu, spojiť firmu so skladom či komunikáciu pri turistike a športe a to bez poplatkov za hovorné ste na správnom mieste.
V našom sortimente sú vysielačky všetkého druhu: amatérske, profesionálne, občianske, lodné, letecké, PMR, LPD. Špecializujeme sa na vysielačky pre kamiónovú dopravu. Máme široký sortiment vysielačiek, antén a príslušenstva pre vybavenie nákladných a osobných áut, offroad, taxi, stavebné a poľnohospodárske stroje atď. Prevádzame montáž, nastavenie, záručný a pozáručný servis jednotlivých rádiostaníc ako aj zabudovaných kompletov. Dlhoročné skúsenosti nám umožňujú previesť montáž v maximálnej kvalite so 100% zárukou nastavenia. Prevádzame aj montáž stacionárnych staníc a antén.Montáže prevádzame po dohode aj v mieste bydliska zákazníka, prípadne sídla firmy alebo inom dohodnutom mieste. Nami dodávané rádiostanice majú certifikáty na používanie na slovensku aj v Európe. K službám patrí aj bezplatné zaškolenie obsluhy a poučenie o možnostiach jednotlivých rádiostaníc. Prevádzka s rádiostanicami na ktoré sa vzťahuje generálne povolenie je úplne bezplatná. Pri použití rádiostaníc napríklad kancelária-dielňa-sklad-predajňa je komunikácia maximálne výhodná. Pre jednotlivé konkrétne prípady vám bezplatne navrhneme zostavu. Veríme že oceníte výhody rýchlej a bezplatnej komunikácie.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia