Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

KODRETA furniture s.r.o.

Adresa sdla:
Tura Luka 55
90703 Myjava

IO: 36005908
Kontakty:
Telefn: +421 905 992 438, +421 905 905 959
Fax: +421 34 621 2181, 2166
Mobil: +421 905 992 438, +421 905 905 959
Email: sales@kodreta.com
WWW: www.kodreta.com
Sekretarit: ,,
Marketing: Peter Nevedal,+421 905 455 234,peter@kodreta.com
Obchodn: Katarina Nevedalova,+421 905 992 438,sales@kodreta.com
Vroba: Odbyt,+421 34 621 2181, 2166,odbyt@kodreta.com

Charakteristika:
KODRETA furniture s.r.o. sa zaoberá výrobou chrómového a klasického kvalitného sedacieho nábytku a nadväzuje takto už na 40-ročnú tradíciu výroby tohoto nábytku. Vyrábame jedálenské a konferenčné stoličky, kreslá a lavice, jedálenské a konferenčené stolík
KODRETA furniture s.r.o. sa zaoberá výrobou chrómového a klasického kvalitného sedacieho nábytku a nadväzuje takto už na 40-ročnú tradíciu výroby tohoto nábytku. Vyrábame jedálenské a konferenčné stoličky, kreslá a lavice, jedálenské a konferenčené stolíky a vešiaky. Sme najväčší výrobca tohoto typu nábytku na Slovensku. Predaj naších výrobkov presahuje národné hranice i oceán. Náš chrómový sedací nábytok je vhodný na zariaďovanie kancelárskych priestorov, reštaurácii, barov, hotelov, uvítacích priestorov, konferenčných miestností i školských zariadení. Dlhoročné skúsenosti naších manažérov i ľudí vo výrobe, špeciálne zariadenia a technika na spracovanie oceľových rúriek, ako i skúsenosti na domácom i zahraničnom trhu zaručujú kvalitu výrobkov, tradíciu a skúsenosti v designe a krátke dodacie lehoty. I len jednu stoličku z naších 250 modelov Vám urobíme vo farbách a materiáloch, ktoré Vám najviac vyhovujú. Máme k dispozícii výrobné prostriedky na komplexné spracovanie kovu pre nábytok a interiéry, vrátane povrchových úprav na linke chróm - nikel alebo komaxit. Kapacity nábytkovo - stolárskej prevádzky, vrátane 7 etážového dýhovacieho lisu a čalúnickej prevádzky. Chrómovanie Niklovanie Prášková povrchová úprava - komaxit Výroba interiérových doplnkov podľa výkresov a požiadaviek Zakružovanie trubiek plochooválov a joklov Podhľady stropov kazetové - ťahokov, perforovaný plech, sieťovina Doprava malými úžitkovými vozidlami, nosnosť do 1,4 t a 3 t ( Renault Master, Renault Mascot ) KODRETA furniture s r.o. ponúka široký sortiment rúriek a zabezpečuje dodávky rúriek a tenkostenných otvorených profilov. Ďalej Vám ponúkame i plastové ukončenia a iné komponenty na rúrky. V našej ponuke nájdete plastové alebo chrómové ukončenia do kruhových alebo štvorstranných rúr rôznych priemerov, rektifikačné ukončenia výškovo nastaviteľné, skrutky s plastovými hlavicami a plastové klzáky. V prípade záujmu, Vám môžeme zaslať podrobnejšiu ponuku, poprípade doporučiť vhodné ukončenie, ktoré sa nenachádza v tejto ponuke. Dlhé roky sa zaoberáme výrobou chrómového a klasického kvalitného sedacieho nábytku a nadväzujeme už na 40-ročnú tradíciu výroby tohoto nábytku. Vyrábame jedálenské a konferenčné stoličky, kreslá a lavice, jedálenské a konferenčené stolíky a vešiaky. Sme najväčší výrobca tohoto typu nábytku na Slovensku. Predaj naších výrobkov presahuje národné hranice i oceán.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia