Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Compact spol. s r. o.

Adresa sdla:
Šoltésovej 9
04001 Košice

IO: 36711420
Kontakty:
Telefn:
Fax:
Mobil: 421903422817
Email: samuel@compactsro.sk
WWW: www.compactsro.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: Samuel Fraňo,421903422817,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Návrh, dodávka, montáž, servis a poradenstvo v oblasti zabezpečovacích systémov. Pôsobíme v rámci celého Slovenska.
Spoločnosť Compact, s.r.o. sa zaoberá v oblasti bezpečnosti majetku návrhom, dodávkou, montážou a záručným aj pozáručným servisom. Našou obchodnou politikou je odhaliť a v plnej miere aplikovať technické a ekonomické požiadavky klienta do poskytovanej služby. Zastrešujeme klienta v oblasti nášho pôsobenia počas celej doby životnosti nami dodaných produktov a služieb. Promptný servis a ústretový prístup je pre nás základom budovania obchodných vzťahov s našimi klientami. Zabezpečujeme dodávku a montáž kamier a kamerových systémov pre podnikateľské objekty, obchodné prevádzky, výrobné haly a bytové domy. Na požiadanie zabezpečíme bezpečnosť akéhokoľvek objektu napojením na pult centrálnej ochrany. Dodávame taktiež technické zariadenia, na zabránenie krádežiam v obchodných prevádzkach. Realizujeme: - kamerové systémy, - zabezpečovanie bezpečnosti objektov s napojením na pult centrálnej ochrany, - zabezpečenie tovaru v predajných priestoroch pred krádežou bezpečnostnými bránami EAS - elektronické zabezpečovacie systémy, - dochádzkové a prístupové systémy, - bezpečnostné projekty a poradenstvo. Spoločnosť Compact s. r. o. zamestnáva 35 pracovníkov. Sme držiteľom licencie na prevádzkovanie TECHNICKEJ SLUŽBY č. PT000830. Sme výhradným distribútorom ShopGuard technológií na Slovensku. ShopGuard sa zaoberá systémami na ochranu tovaru pred krádežou. Pôsobíme v rámci celého Slovenska.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia