Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Brúsenie parkiet

Adresa sdla:
Nová Pezinská 6
90021 Svätý Jur

IO: 45600988
Kontakty:
Telefn:
Fax:
Mobil:
Email: denoce@centrum.sk
WWW: www.brusenie-parkiet.eu
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Robíme lacné brúsenie parkiet ich renováciu a lakovanie .Potrebujete vybrúsiť a opraviť staré parkety? Vedeli ste, že aj staré parkety môžu opäť vyzerať ako nové? Chcete už konečne zastaviť vŕzganie parkiet alebo podlahy ?
Najprv vám demontujeme staré parkety a dôsledne ich očistíme. Pokiaľ stačí vymeniť pár kúskov niekde v rohu steny, môžete sa radovať. Vybrať niekoľko parkiet a znovu zapasovať nové nie je problém. Poškodené kusy vyrežeme a nahradíme ich farebne podobnými . Brúsenie parkiet a oprava dokáže ušetriť nemalé peniaze, ktoré by sa inak museli investovať do nákupu novej podlahovej krytiny . Parkety majú dlhú životnosť , výbornú izolačnú schopnosť a zvukotesné vlastnosti a hlavne sú vyrobené z prírodného materiálu čo je dnes moderné.Objednajte si brúsenie parkiet ešte dnes.Okrem brúsenia a renovácie parkiet sa zaoberáme aj : predaj a montá ;ž vstavaných skíň , renovácia dverí a oprava vaní. Ako brúsite parkety ? Naša spoločnosť brúsi parkety kvalitným , moderným a výkonným strojom so špecifickým zameraním len na brúsenie parkiet , podláh , palubovky . S týmto strojom vieme vybrúsiť bezprašne jednu miestnosť 20 m2 za jednu hodinu. Pred brúsením demontujeme rohové lišty a skontrolujeme či sa v parketách nenachádzajú klince alebo iné kovové predmety , ktoré by mojhli poškodiť náš stroj na brúsenie. Po vybrúsení parkiet nasleduje vyspravenie parkiet originálnym kvalitným tmelom určeným na opravu parkiet a drevených podláh. Po vytvrdnutí tmel prebrúsime a pokračujeme lakovaním par kiet . Na lakovanie parkiet používame kvalitný otestovaný lak svetových značiek. Parkety lakujeme v dvomi nátermi. Po skontrolovaní konečnej úpravy parkiet namontujeme vybrúsené a nalakované bočné lišty. Vaľa zákazníkov si ale kupuje nové bočné lišty a tie im len lakujeme.Služby zákazníkom : Brúsenie parkiet , renovácia , drobné opravy , lakovanie , leštenie , olejovanie , poradenstvo , pokladanie krytiny ,
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia