» Pridaj medzi ob¾úbené   » Hlavná Stránka

Prihlásenie
Meno: 
Heslo:


Nové firmy
 



Najviac h¾adané výrazy
 

Inzercia


gpz

Komeko s.r.o.

Adresa sídla:
Továrenská 19
06401 Stará Ľubovňa

IÈO: 31722415
Kontakty:
Telefón: 052/4369619
Fax: 052/4326656
Mobil: 0905/268172
Email: info@komeko.sk
WWW: www.komeko.sk
Sekretariát: Ing. Kormaník,052/4369619,info@komeko.sk
Marketing: Ing. Kormaník,052/4369619,info@komeko.sk
Obchodné: Ing. Kormaník,052/4369619,info@komeko.sk
Výroba: Ing. Kormaník,052/4369619,info@komeko.sk

Charakteristika:
Výroba, dodávka a montáž komínových systémov, vzduchotechnické potrubia a tvarovky, tlmiÄe hluku pre komínové systémy
PoÄas sedemnasÅ¥roÄného pôsobenia na svetovom trhu fy Komeko zrealizovala cez 5100 komínov v rôznych systémoch prevedenia, sústava KOMA, SPIÅ , TRI KORUNY, TATRY, FATRA. Komínové ekologické systémy pre 3. tisícroÄie sú naším vlastným know - how a impozantne dotvárajú teplofikaÄné investiÄné celky na svetovom trhu v ÄŒechách, Rusku, Ukrajine, Rumunsku, Poľsku ako aj doma. Kompletný sortiment komínovej techniky predstavujú certifikované výrobky TSÚS, MIKI a UNI do 400°C, KOMBI do 300°C, DAK do 600°C. Priemery tvaroviek od ø 100mm do ø 4000mm s variabilnosÅ¥ou montáže do výšky 200m. Tieto systémy sú certifikované v zmysle EN 729/ISO3834 Part 3 a denná produkcia predstavuje 100 komínových rúr zváraním v ochrannej atmosfére s vysokými garanÄnými podmienkami kvality. Montáž v zmysle objednávok a dohody je v rozsahu 5 až 10 dní. ZáruÄný servis montáže 30 dní a pozáruÄný servis montáže 60 mesiacov. PozáruÄný servis 30 rokov podľa dohody a rozsahu opráv. Spracovávame kompletné statické posudky, výpoÄty Å¥ahu a priemeru komína, rozptylové Å¡túdie, revízie i prehliadky komínov, dodávame kompletnú technickú dokumentáciu a správy o rozsahu realizácie diela. Práce realizujeme v znaÄnej miere pomocou horolezeckej techniky s vyÅ¡kolenými pracovníkmi, Äím skracujeme montáž na minimum s vysokým ekonomickým efektom. NaÅ¡e výrobky boli ocenené na X. a XI. veľtrhu Racioenergie v Bratislave
Ponuky spoloènosti:
 
Nie sú evidované žiadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSKÝ PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ



Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za úèelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z h¾adiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón. agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku. Za úèelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasami. Zároveò sa sleduje aj vplyv urèitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia urèitým spôsobom eliminova geoanomálie a GPZ. Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí zistíte aké opatrenia urobi, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón .

Ak máte záujem o lokalizáciu Geopatogénnych zón, geoanomálií a posúdenia možnosti ich eliminácie vo Vašom obydlí. (byte , dome , kancelárií). Vyplnte “kontaktný formulár” na stránke kde smeruje preklik a my Vám zašleme nezáväzne podrobné informácie.

Pre bližšie informácie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Máte záujem dostáva do emailovej schránky novinky, informácia èlánky z tohto portálu?
Prihláste sa!
Email:

TOP ponuky
H¾ada v ponukách:
 

TOP èlánky
 
www.byvajme.sk® Hlavná Stránka | Kontakty | Registrácia