ť Pridaj medzi obžúbené   ť Hlavná Stránka

Prihlásenie
Meno: 
Heslo:


Nové firmy
 



Najviac hžadané výrazy
 

Inzercia


gpz

Centro Mobili sro

Adresa sídla:
BratislavskĂĄ 1016
91105 Trenčín

IČO: 31408621
Kontakty:
Telefón:
Fax:
Mobil: +421905 566 809
Email: nabytok@centromobili.sk
WWW: www.centromobili.sk/
Sekretariát: ,,
Marketing: ,,
Obchodné: ,,
Výroba: ,,

Charakteristika:
CENTRO MOBILI Trenčín sa zameriava na predaj talianskeho nábytku. Ponúkame rustikálny, klasický a moderný nábytok. Zariaďujeme kuchyne, jedálne, obývacie izby, spálne, detské izby, pracovne, predsiene.
Slovenská spoločnosť CENTRO MOBILI s.r.o Trenčín je tu pre Vás od roku 1992. Od vzniku sa zameriava na dovoz a predaj kvalitného talianskeho nábytku. Nájdete u nás rustikálny, klasický a moderný nábytok. Klasický ale i moderný nábytok od spoločnosti Centro Mobili predstavuje garantovanú a značkovú kvalitu. Naša ponuka je určená pre všetkých , dokážeme uspokojiť aj tých najnáročnejších klientov. Ponúkame Vám široký výber zariadenia interiéru kuchyne, jedálne, obývacej izby, spálne, detskej a študentskej izby, pracovne, vstupnej haly či predsiene. Odborne a ochotne Vám poradíme a pomôžeme pri zariaďovaní Vášho interiéru od A po Z. Spokojnosť klientov je zaručená odbornosťou personálu, znalosťou ponúkaného sortimentu, a poznaním výrobných procesoch našich dodávateľov.
Ponuky spoločnosti:
 
Nie sú evidované žiadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSKÝ PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ



Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hžadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón. agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku. Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminova geoanomálie a GPZ. Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí zistíte aké opatrenia urobi, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón .

Ak máte záujem o lokalizáciu Geopatogénnych zón, geoanomálií a posúdenia možnosti ich eliminácie vo Vašom obydlí. (byte , dome , kancelárií). Vyplnte “kontaktný formulár” na stránke kde smeruje preklik a my Vám zašleme nezáväzne podrobné informácie.

Pre bližšie informácie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Máte záujem dostáva do emailovej schránky novinky, informácia články z tohto portálu?
Prihláste sa!
Email:

TOP ponuky
Hžada v ponukách:
 

TOP články
 
www.byvajme.sk® Hlavná Stránka | Kontakty | Registrácia