Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Ľubomír Bak - čalúnnictvo

Adresa sdla:
Hencovská 1936
09302 Vranov nad Topľou

IO: 33269254
Kontakty:
Telefn: 057 - 44236 19
Fax:
Mobil: 0905 265 909
Email: sedackynamieru@gmail.com
WWW: www.sedackynamieru.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: Ľubomír Bak,057 - 44236 19,sedackynamieru@gmail.com
Vroba: ,,

Charakteristika:
Zaoberáme sa výrobou sedacích súprav, postelí, stoličiek, ktoré pochádzajú z vlastného vývoja. Každá sedacia súprava, posteľ a stolička je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré starostlivo vyberáme. V ponuke máme v súčasnosti približne sto modelov sedač
V oblasti čalúneného nábytku na mieru pôsobíme od roku 1998. V začiatkoch našej činnosti sme sa zameriavali na prečalúňovanie čalúneného nábytku. V krátkodobom čase sme sa začali zaoberať výrobou nových sedacích súprav na mieru. Od začiatku sme sa zameriavali na výrobu sedačiek na mieru, vlastný vývoj a kvalitné riešenia čalúneného nábytku. V súčasnosti sa zaoberáme výrobou sedacích súprav, postelí, stoličiek, ktoré pochádzajú z vlastného vývoja. Každá sedacia súprava, posteľ a stolička je vyrobená z kvalitných materiálov, ktoré starostlivo vyberáme. V ponuke máme v súčasnosti približne sto modelov sedačiek. Každý model sedačky je možné ľubovoľne upraviť čo vytvára veľké množstvo variácií. Naším prvoradým cieľom je vyrábať kvalitné sedačky a nábytok. Dôležitým prvkom výroby je hlavne individuálny prístup a riešenia šité na mieru. Sedačka na mieru je najlepšie riešenie pri výbere nábytku do Vašej obývačky alebo izby. Naším cieľom je spokojný zákazník a to je tá najlepšia reklama. Ďakujeme za Váš záujem o naše výrobky. Kúpou nábytku od nás podporíte pracovné miesta v našom regióne.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia