Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Sameskin

Adresa sdla:
Aloisa Lutonského 718/15
03101 Liptovský Mikuláš

IO: 32599439
Kontakty:
Telefn: +421 905349353
Fax:
Mobil: +421 905349353
Email: hello@sameskin.com
WWW: www.sameskin.com/
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Prišli ste do nášho obchodu lebo určite ako my hľadáte niečo výnimočné pre vaše bývanie? Novovzniknutá značka sameskin® vznikla aby vytvorila iný pohľad na to ako si zariadiť svoje bývanie. Máte predstavu ako by Váš vysnívaný akcentový kúsok nábytku mal v
Vyvoláva vo vás váš domáci interiér otázku ako by ste si ho mohli ozvláštniť? Máme pre vás efektívnu cestu, ako dodať vašej spálni, obývačke či predsieni behom okamihu kúzlo, ktoré vyčaruje a vytvorí viac ako len žiadúci kontrast. Naše lifestyleové lavice búrajú predsudky a plávajú proti prúdu doposiaľ zaužívaného štýlu. Sú to maličkosti ,,ušité na mieru", ktoré robia veľké veci :) UPOZORNENIE: každý produkt je jedinečný preto finálny produkt sa nemusí zhodovať s produktom na fotke. Vzhľadom na to že sa používajú rôznorodé materiály, drobné odchýlky sú prípustné.
Ponuky spolonosti:
 
Nie s evidovan iadne ponuky tejto firmy.
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia