Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

OCTOPUS ENERGI

Adresa sdla:
Račianska 2
831 0 Bratislava

IO: 36721131
Kontakty:
Telefn: 02/ 207 33 773
Fax:
Mobil: 0903 821 474
Email: octopusenergi@octopusenergi.sk
WWW: octopusenergi.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,,
Vroba: ,,

Charakteristika:
Tepelné čerpadlá, systém podlahového kúrenia. Ako jedna z mála firiem vyrábajúcich tepelné čerpadlá poskytujeme záruku, že čerpadlo pracuje a získava teplo celoročne, bez ohľadu na počasie, pri vonkajšej teplote až do – 35ºC
Inteligentné riešenie zo Švédska. Teplo získavané bez vŕtania a kopania. Ako jediné čerpadlo s použitím vlastného podlahového kúrenia. Najlepší vykurovací faktor 5,2 kW. Pracuje rovnako efektívne až do teploty vonkajšieho prostredia -33 °C. Nevyžaduje žiaden doplnkový zdroj vykurovania. Lacná prevádzka. Bez obsluhy, údržby a povinného pravidelného servisu. Najnižšie vykurovacie teploty. Nízka hlučnosť / 45 dB /. Jednoduchosťou automatiky a ovládania. Vysoká úspora energií. Plne ekologické tepelné čerpadlo. Tepelné čerpadlo OCTOPUS bolo skonštruované tak, aby sa objekt sám prispôsobil k meniacim sa poveternostným podmienkam. Ako jedna z mála firiem vyrábajúcich tepelné čerpadlá poskytujeme záruku, že čerpadlo pracuje a získava teplo celoročne, bez ohľadu na počasie, pri vonkajšej teplote až do – 33ºC. Princíp tepelného čerpadla : Tepelné čerpadlo Octopus systém vzduch –voda, ktoré pracuje na báze trojitého skupenstva vody, kde pri premene pary na vodu alebo ľad vzniká energia, ktorú následne TČ premieňa na teplo a odovzdá do systému. V jednoduchosti povedané, TČ pracuje na princípe termodynamickej premene plynu na tepelnú energiu. Tepelné čerpadlo pozostáva z vonkajšej jednotky / chladiča/, ktorým preteká plyn R290 a je vystavený cyklickému rozpínaniu a stláčaniu za pomoci kompresora. Energia získaná z plynu je odovzdaná vode cez výmenník tepla. Voda zohriata v doskovom výmenníku v tepelnom čerpadle OCTOPUS je spojená s vykurovacím systémom domu. Plyn R 290 umožňuje čerpanie tepla až do chvíle, kým vonkajšia teplota vzduchu neklesne na -33 °C. Na to, aby sa dalo získať teplo z ľadu, potrebujeme vyššiu mínusovú teplotu, ktorá sa vytvára na vonkajšom výmenníku. Bežná teplota výmenníku je -30° C a závisí od vonkajšej teploty ovzdušia. Zato dokáže pracovať TČ až do -33 °C , a to bez straty účinnosti. Na rozdiel od iných tepelných čerpadiel vzduch – voda pre TČ Octopus nie je ľad ako izolant. V praxi to znamená, že nie je potrebné ho rozmrazovať a nie sú potrebné žiadne vonkajšie ventilátory.
Ponuky spolonosti:
 
Tepelné čerpadlá so systémom podlahového kúrenia Pridan: 17.07.2007
Tepelné čerpadlá Typ: 48 X 61 X 81 X 109X
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia