Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

AloeForever

Adresa sdla:
Pribinova 8
04001 Kosice

IO: 37794426
Kontakty:
Telefn: 055 6715986
Fax:
Mobil: 0915 659250, 0902 296063
Email: aloeforever@pobox.sk
WWW: aloevera.tym.sk
Sekretarit: ,,
Marketing: Jassova,0915659250,aloeforever@pobox.sk
Obchodn: ,,
Vroba: Mihok,054 7393342,stulany22@pobox.sk

Charakteristika:
Predaj, poradenstvo a distribúcia čistých prírodných výrobkov pre zdravie a krásu z ALOE VERA – kráľovnej liečivých rastlín od najväčšieho výrobcu na svete. Firma má aj vlastnú pštrosiu farmu a zaoberá sa aj produkciou vysokokvalitného pštrosieho mäsa.
Výživové nápoje, potravinové doplnky, vitamíny, ošetrenie pokožky, kozmetika, chudnutie - všetko na prírodnom základe – žiadne syntetické výrobky. Kupujte len overenú a osvedčenú kvalitu od firmy, ktorá má osvedčenia IASC na všetkých svojich produktov z aloe vera. Vaše telo si zaslúži to najlepšie, nie plagiáty nízkej kvality s problematickými účinkami. Poskytujeme poradenstvo v oblasti prevencie a v oblasti najrôznejšich zdravotných problémov úplne zdarma. Aj tam, kde klasické lieky už nepomáhajú. Aloe podporuje imunitu, trávenie, pooperačnú regeneráciu, reguluje činnosť žalúdka, pečene, žlčníka, znižuje riziko vzniku nádorových ochorení, odstraňuje bolesť a zápal v kĺboch, chrbtici, pomáha pri alergiách, kožných ekzémoch, psoriáze, astme, zlepšuje cirkuláciu krvi, upravuje tlak, cholesterol, dodáva energiu, udržuje zdravú pleť. Produkty pošleme kamkoľvek si prajete. Dohodnite si schôdzku s jedným z našich obchodných zástupcov a zavolajte. Bezkonkurenčné ceny. Pštrosia farma Ponuka čerstvého pštrosieho mäsa.
Ponuky spolonosti:
 
Jarná detoxikácia organizmu s Aloe Vera Pridan: 18.02.2009
Jarná detoxikácia organizmu s Aloe Vera.
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia