ť Pridaj medzi obžúbené   ť Hlavná Stránka

Prihlásenie
Meno: 
Heslo:


Nové firmy
 



Najviac hžadané výrazy
 

Inzercia


gpz

Vaillant

Adresa sídla:
Pplk. PÄžjuĹĄĹĽa 45
90901 Skalica

IČO: 35765712
Kontakty:
Telefón: 048/4152056
Fax: 048/4152058
Mobil:
Email: vaillant@vaillant.sk
WWW: www.vaillant.sk
Sekretariát: ,,
Marketing: ,,
Obchodné: ,,
Výroba: ,,

Charakteristika:
Zastúpenie firmy Vaillant pre Slovensko so 100% zahraničnou majetkovou účasťou, bolo založené v roku 1993 ako generálne zastúpenie nemeckej firmy Joh. Vaillant GmbH u. Co., Remscheid, Nemecko. Firma nadviazala na tradíciu predaja plynových kotlov Vaillant
Zastúpenie firmy Vaillant pre Slovensko so 100% zahraničnou majetkovou účasťou, bolo založené v roku 1993 ako generálne zastúpenie nemeckej firmy Joh. Vaillant GmbH u. Co., Remscheid, Nemecko. Firma nadviazala na tradíciu predaja plynových kotlov značky Vaillant. Od ruku 2006 firma Vaillant vytvorila špecializované poradensko-predajné centrá v Bratislave, Trenčíne, Banskej Bystrici, Lučenci a Košiciach, kde odborne vyškolený personál ponúka laickej i odbornej verejnosti nielen výrobky firmi Vaillant, ale aj bezplatné komplexné poradenstvo v oblasti vykurovacích či klimatizačných systémov. Vaillant-centrá, poskytujú informácie o produktoch a systémoch spoločnosti Vaillant, ako aj prehľadné a zrozumiteľné projekčné prehľady. Ukážky výrobkov sú v našich showroomoch, v ktorých nechýbajú najnovšie modely ponúkané na našom trhu. Samozrejmou súčasťou našich služieb je zabezpečenie záručného i pozáručného servisu, ktoré zabezpečujeme vlastnými alebo zmluvnými technikmi. K vysokému štandardu poskytovaného servisu patrí hot-line poradenstvo, ale aj expresná dostupnosť náhradných dielov, keďže naše Vaillant-centrá geograficky vykrývajú celé územie Slovenska.
Ponuky spoločnosti:
 
VAILLANT - AKCIOVÝ CENNÍK Pridané: 12.02.2008
VAILLANT - AKCIOVÝ CENNÍK
čítaj viac...
 
SLOVENSKÝ PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ



Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hžadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón. agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku. Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminova geoanomálie a GPZ. Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí zistíte aké opatrenia urobi, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón .

Ak máte záujem o lokalizáciu Geopatogénnych zón, geoanomálií a posúdenia možnosti ich eliminácie vo Vašom obydlí. (byte , dome , kancelárií). Vyplnte “kontaktný formulár” na stránke kde smeruje preklik a my Vám zašleme nezáväzne podrobné informácie.

Pre bližšie informácie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Máte záujem dostáva do emailovej schránky novinky, informácia články z tohto portálu?
Prihláste sa!
Email:

TOP ponuky
Hžada v ponukách:
 

TOP články
 
www.byvajme.sk® Hlavná Stránka | Kontakty | Registrácia