ť Pridaj medzi obžúbené   ť Hlavná Stránka

Prihlásenie
Meno: 
Heslo:


Nové firmy
 



Najviac hžadané výrazy
 

Inzercia


gpz

RAJ BÝVANIA s.r.o.

Adresa sídla:
BernolĂĄkova 1
93401 Levice

IČO: 44876653
Kontakty:
Telefón:
Fax:
Mobil: 0905 79 29 17
Email: kolejakova@rajbyvania.sk
WWW: www.rajbyvania.sk
Sekretariát: ,,
Marketing: ,,
Obchodné: ,,
Výroba: ,,

Charakteristika:
Spoločnosť, ktorá sa zaoberá otázkou bývania a zabezpečuje realizáciu nízkoenergetických a pasívnych rodinných domov za dostupné ceny.
Sme spoločnosť, ktorá sa zaoberá otázkou bývania a zabezpečuje realizáciu nízkoenergetických a pasívnych rodinných domov za dostupné ceny. Naše poslanie je dodať ľudom kvalitné a pekné bývanie v rodinných domoch. Z prieskumov a skúseností sme zistili, že ľudia mesačne zo svojho príjmu do rodiny dávajú okolo 65 -75% na výdavky spojené s bývaním. (splátka úverov, energie). Vieme toto číslo reálne znížiť a naopak vieme zvýšiť štandard bývania. Je to jednoduché. Máme v ponuke cenovo dostupné domy, ktoré sú navrhnuté tak, aby sa minimalizovali náklady na realizáciu a tak znížili výšku úveru, čo zníži mesačné splátky úveru a navyše máme nízkoenergetické domy, ktoré znížia prevádzkové náklady. Ďalej tým, že nájdeme výhodný pozemok na výhodnom mieste a skombinujeme toto všetko s výhodným financovaním, tak sa dopracujeme k výhodnému riešeniu, ako bývať vo svojom rodinnom dome a ešte si aj užívať bývanie.
Ponuky spoločnosti:
 
NÍZKOENERGETICKÉ DOMY ZA BEZKONKURENČNÉ CENY Pridané: 03.08.2010
NÍZKOENERGETICKÉ DOMY ZA BEZKONKURENČNÉ CENY
čítaj viac...
 
NĂ­zkoenergetickĂ˝ dom s vĂ­rivkou - AKCIA DO KONCA JANUÁRA 2014 Pridané: 07.01.2014
Nízkoenergetický dom - AKCIA DO KONCA JANUÁRA 2014
čítaj viac...
 
SLOVENSKÝ PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ



Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hžadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón. agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku. Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminova geoanomálie a GPZ. Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí zistíte aké opatrenia urobi, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón .

Ak máte záujem o lokalizáciu Geopatogénnych zón, geoanomálií a posúdenia možnosti ich eliminácie vo Vašom obydlí. (byte , dome , kancelárií). Vyplnte “kontaktný formulár” na stránke kde smeruje preklik a my Vám zašleme nezáväzne podrobné informácie.

Pre bližšie informácie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Máte záujem dostáva do emailovej schránky novinky, informácia články z tohto portálu?
Prihláste sa!
Email:

TOP ponuky
Hžada v ponukách:
 

TOP články
 
www.byvajme.sk® Hlavná Stránka | Kontakty | Registrácia