Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

ELMAT SLOVAKIA s.r.o.

Adresa sdla:
1. mája 99
901 0 Malacky

IO: 35835214
Kontakty:
Telefn: 034 774 1175
Fax: 034 774 1174
Mobil: 0903 388 030
Email: elmat@elmat.sk
WWW: www.digestor.info
Sekretarit: Andrea Puškáčová,0903 202 925,puskacova@elmat.sk
Marketing: ,,
Obchodn: Ing. Anton Gašparík,0903 388 030,cata@elmat.sk
Vroba: ,,

Charakteristika:
Výhradný distribútor španielskych elektrospotrebičov CATA pre SR. Komplexné dodávky osvetlenia pre kancelárie, haly, sklady, verejné osvetlenie.
Spoločnosť ELMAT SLOVAKIA s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov španielskej značky CATA pre Slovenskú republiku. Prostredníctvom našich ctených partnerov uspokojujeme požiadavky spotrebiteľov v oblasti domácich elektrických spotrebičov. CATA, to sú spotrebiče európskej kvality! Sortiment: Kuchynské digestory, Vstavané spotrebiče, Vzduchotechnika a ventilátory, Ventilátory na leto, Stropné ventilátory, Ohrievače, Konvektory, Infražiariče, Teplovzdušné ventilátory, Sušiče rúk. Spoločnosť ELMAT SLOVAKIA s.r.o. je tiež zmluvným partnerom spoločnosti Philips Slovakia s.r.o. na Záhorí v oblastiach: Svietidlá (najmä kancelárske, priemyselné a pre verejné osvetlenie), Svetelné zdroje (kompletný sortiment). Pôvodná firma Ján Puškáč - ELMAT dodáva od uvedenej značky PHILIPS spotrebné batérie. V oblasti "technických" svietidiel má u nás tiež významné zastúpenie sortiment spoločnosti MODUS a VM-Lighting. Uskutočnili sme už množstvo úspešných riešení - osvetlenie pre kancelárie, obchodné prevádzky, priemyselné haly, verejné osvetlenie a iné aplikácie.
Ponuky spolonosti:
 
AKCIA na ohrievače. Pridan: 14.03.2009
Co ket nám zas vypnú plyn?
taj viac...
 
Domáce elektrospotrebiče španielskej značky CATA - výhradný distribútor Pridan: 25.06.2009
Spoločnosť ELMAT SLOVAKIA s.r.o. je výhradným distribútorom výrobkov španielskej značky CATA pre Slovenskú republiku.
taj viac...
 
OCHLAĎTE SA KRÁSNYMI STROPNÝMI VENTILÁTORMI CATA Pridan: 25.06.2009
Pre príjemné ochladenie klasickým prúdením vzduchu Vám ponúkame 12 druhov stropných ventilátorov
taj viac...
 
Osvetlenie pre kancelárie, obchodné prevádzky, priemyselné haly, verejné osvetlenie a iné aplikácie Pridan: 25.06.2009
Svetelnotechnický výpočet, komplexná dodávka, projekt skutkového stavu.
taj viac...
 
PRÍJEMNÉ OCHLADENIE PRINÁŠA NA SLOVENSKO MALACKÁ FIRMA Pridan: 25.06.2009
V posledných rokoch sme si už zvykli, že premenlivé počasie skorej jari spravidla rýchlo vystriedajú vysoké denné teploty. Je niekoľko možností, ako si počas horúcich dní dopriať príjemné ochladenie.
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia