ť Pridaj medzi obžúbené   ť Hlavná Stránka

Prihlásenie
Meno: 
Heslo:


Nové firmy
 



Najviac hžadané výrazy
 

Inzercia


gpz

Ing. Monika Eštoková - MONITA CREATÍV

Adresa sídla:
HlinnĂŠ 182
09435 HlinnĂŠ

IČO: 44043988
Kontakty:
Telefón: 0915 646 167
Fax:
Mobil: 0915646167
Email: monitacreativ@monitacreativ.sk
WWW: www.monitacreativ.sk
Sekretariát: ,,
Marketing: ,,
Obchodné: Ing Monika EĹĄtokovĂĄ,0915646167,monitacreativ@monitacreativ.sk
Výroba: ,,

Charakteristika:
Mám zriadené Chránené pracovisko.Vyrábam jednoduché výrobky z dreva a ozdobujem ich servítkovou technikou a krakelovaním.Ponúkam obrazy s rámom aj bez rámu, krabičky na čaj( 4 a 8 priehradky), krabičky na kozmetické vreckovky(na výmenu náplní), detské po
Je to chránené pracovisko od roku 2008.Hlavnou činnosťou je výroba jednoduchých výrobkov z dreva - obrazy s rámom aj bez rámu, krabičky na čaj, šperkovnice, svietniky, stojany na servítky,krabičky na kozmetické vreckovky(na výmenu náplní), detské pokladničky, koreničky, stojany na perá...Všetky výrobky sú aj ozdobené v mojej dielni servítkovou technikou prevážne v štýle provensálskom a shabby chic štýle. Hlavné motívy sú levanduľa, maky, slnečnice, príroda.Všetky výrobky sú prelakované ekologickým lakom, sú utierateľné aj navlhčenou handričkou.
Ponuky spoločnosti:
 
Obrazy, krabičky na čaj, ĹĄperkovnice, svietniky,krabičky na vyĹĽahovacie kozmetickĂŠ vreckovky, stojany na kancelĂĄrske potreby, detskĂŠ pokladničky, stojany na servĂ­tky, koreničky Pridané: 15.06.2009
Predaj drevených bytových doplnkov, dekorácií, darčekov pre všetky vekové kategórie.
čítaj viac...
 
SLOVENSKÝ PROJEKT MERANÍ GEOPATOGÉNNYCH ZÓN a GEOANOMÁLIÍ



Projekt meraní Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) prebieha za účelom štatistického vyhodnocovania podielu negatívnych zón v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvorená mapa s vyhodnotením lokalít viac, alebo menej vhodných na bývanie z hžadiska štatistického výskytu geoanomálií a geopatogénnych zón. agentúra INGFOUR s.r.o. realizuje výjazdové merania Geopatogénnych Zón (Geoanomálií) pod vybranými obydliami na celom Slovensku. Za účelom vyhodnotenia štatistického a geologického rozloženia geoanomálií pod obývanými oblasami. Zároveň sa sleduje aj vplyv určitých architektonických prvkov obydlí, ktoré samy o sebe vedia určitým spôsobom eliminova geoanomálie a GPZ. Zameraním geopatogénnych zón vo Vašom obydlí zistíte aké opatrenia urobi, aby ste sa doma cítili naozaj dobre. Napríklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spíte alebo sa najdlhšie zdržujete mimo geopatogénnych zón .

Ak máte záujem o lokalizáciu Geopatogénnych zón, geoanomálií a posúdenia možnosti ich eliminácie vo Vašom obydlí. (byte , dome , kancelárií). Vyplnte “kontaktný formulár” na stránke kde smeruje preklik a my Vám zašleme nezáväzne podrobné informácie.

Pre bližšie informácie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Máte záujem dostáva do emailovej schránky novinky, informácia články z tohto portálu?
Prihláste sa!
Email:

TOP ponuky
Hžada v ponukách:
 

TOP články
 
www.byvajme.sk® Hlavná Stránka | Kontakty | Registrácia