Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Apartmánový dom AGAKOS
 
WALDTOUR CK,s.r.o.
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 09.01.2008 Vytlai ponuku
 
Grécko, Nei Pori
 

Poloha:

Apartmánový dom Agakos sa nachádza v kľudnej časti  letoviska Nei Pori,4 km od mestečka Platamonas, cca 250m od pláže, 150m od centra mestečka, ktoré ponúka možnosť strávenia príjemnej dovolenky. Možnosť grilovať ryby zakúpené na rybom trhu za pomoci a rady milého majiteľa Thomasa.Príjemne sa dá posedieť v tavernách a reštauráciách roztrúsených po celom mestečku.Pravidelné trhy s miestnymi produktami su dovolenkármi vyhľadávané.

 

Ubytovanie:

Apartmánový dom pozostáva zo štúdií pre 2-4 osôb a z apartmánov pre 4-6 osôb. Štúdiá tvorí jedna miestnosť s 1 manželskou posteľou s možnosťou prístelky /pevné lôžko/, alebo s 2 manželskými posteľami. Apartmány pre 4-6 osôb pozostávaju z 2 miestností. Každá je vybavena 1 manželskou posteľou s možnosťou ďalšieho lôžka. Všetky štúdiá a apartmány su jednoducho, ale účelne a príjemne zariadené, majú kúpelňu s WC a sprchou, kuchynský kút vybavený kuchynskou linkou, dvojplatničkou, chladničkou s potrebným riadom k jednoduchej príprave jedál pre daný počet osôb. Posteľná bielizeň je k dispozícii. Hygienické, čistiace a toaletné potreby-uteráky, utierky, saponáty, toaletny papier nie sú súčasťou vybvenia.

 

Strava:

Vo vlastnej réžii, prípadne formou raňajok, večerí, alebo polpenzie za príplatok v blízkej reštaurácii.

 

Pláž:

Široká a dlhá piesková pláž, miestami aj s kamienkami s pozvoľným vstupom do mora vyhovuje nielen rodinám s deťmi, ale aj mladým, ktorí radi športujú. Na pláži za poplatok je možné využívať všetky vodné športy- bicykle, banán, surf ap. Ležadlá a slnečníky buď vlastné, alebo za poplatok.

 

Pre deti:

V stredisku sa nachádzajú detské ihriská, trampolíny, motokáry.Turistickým vláčikom je možné pohodlne sa dostať do rušného strediska Platamonas.

 

Šport a zábava:

V stredisku sú ihriská , možnosť prenajať motorky, bicykle, auto. V športovom centre za poplatok sú tenisové kurty. Diskotéka v neďalekom živom mestečku Platamonas. Fakultatývne výlety je možné zakúpiť prostredníctvom delegátky priamo v partnerskej gréckej CK.

Ceny pre kolektívy a firmy  už od 1990 SK/osoba/pobyt. Zľavy dieťa úplne zadarmo do 20.1.2008!

CENNÍK  A FOTOGALÉRIU nájdete na stránke: www.waldtour.sk

 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia