Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Floriss Decor
 
Floriss Décorations
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 11.06.2008 Vytlai ponuku
 
Design štúdio Floriss Décorations zabezpečuje dekoračné riešenia interiérov i exteriérov - pre spoločnosti i súkromné osoby. Dekorácie zhotovujeme vždy na mieru do konkrétneho prostredia na základe fotografie priestoru. O konečnej podobe Vašich aranžé sa
 
www.design-interier.sk

Design Štúdio Floriss Décorations zabezpečuje dekoračné riešenia interiérov i exteriérov. Dekoračné doplnky z moderných prírodných, sušených a trvalých materiálov zhotovujeme pre hotely, business centrá, firmy, reštaurácie, obchody i na rôzne eventy.

Dekorácie zhotovujeme vždy na mieru do konkrétneho prostredia na základe fotografie priestoru. Predtým však pre Vašu lepšiu predstavu spracujeme Návrh Dekorácie Interiéru, v ktorom presne uvidíte, ako budú nami navrhované kvetinové dekorácie vo Vašich priestoroch vyzerať.

Po zladení a odsúhlasení návrhu sa začne s realizáciou. O konečnej podobe Vašich aranžé sa presvedčíte ešte pred ich dodaním… pošleme Vám ich totiž e-mailom k odsúhlaseniu. V prípade potreby sú tak možné dodatočné úpravy alebo doplnenie podľa prípadných ďalších požiadaviek.

Urobte prvý krok k novej podobe Vašich priestorov!

Tím Floriss Décorations

Floriss Décorations

 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia