Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Sanitárna keramika a nábytok KOLO Rekord
 
SANITEC, s.r.o. organizačná zložka
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 10.09.2008 Vytlai ponuku
 
Sanitárna keramika a kúpeľňový nábytok KOLO Rekord za príznivú cenu
 
 KOLO Rekord - nová séria keramiky a nábytku

Od 1.4.2008 bol zahájený predaj najnovšej rady sanitárnej keramiky a kúpeľňového nábytku KOLO Rekord. Rekord prináša do kúpeľne sviežosť, originalitu a moderný tvar. Jednoduchý a univerzálny štýl zaručuje mnohostranné využitie, atraktívna cena umožňuje všetkým, si Rekord zakúpiť.

Hlboké umývadlo s moderným, zaobleným tvarom je pohodlné pre umývanie,  široká plocha okolo batérie je praktickým miestom pre toaletné potreby. Ľahko, dovnútra zkosené okraje uvývadiel, zabraňujú usadzovaniu vody s nečistotami, a tým prispievajú k ich ľahkému čisteniu. Umývadlá možno inštalovať s polostĺpom  alebo so skrinkou pod umývadlo. Sériu dopĺňajú  závesné  a kombinované  WC  misy, pôsobiace kvalitným a stabilným dojmom. Dokonale ladia s WC sedadlami, ktoré sú na želanie k dodaniu s aickým pozvoľným  sklápaním.

Veľký výber umývadiel v šírke 40, 50, 55, 60 cm  a nábytkové umývadlá v šírke 50 a 60 cm umožňujú využiť novú radu Rekord na zariadnie malej ale i väčšej kúpeľne. Kombinácia keramiky s kúpeľňovými skrinkami dovoľuje udržiavať poriadok v kúpeľni a zároveň zvyšuje jej estetickú úroveň. Zaoblené hrany dvierok dokonale ladia s tvarom keramiky. Zaujímavý tvar dvierok umožňuje pohodlnejší prístup do vnútra skrinky.

Do priestranných skriniek možno uložiť všetky potrebné kúpeľňové potreby. K bočným nízkym a vysokým skrinkám možno pridať i kôš na prádlo. Zrkadlo nad umývadlom má praktickú odkladaciu poličku, na pranie možno doplniť aj halogénové osvetlenie. Lesklé biele lakované čelné plochy sú ľahko udržiavateľné, korpus je na prianie v matnom bielom prevedení alebo v odtieni kanadského javora. Materiály odolné voči  vlhkosti, z ktorých je nábytok vyrobený  a vysoko kvalitné kovanie, sú zárukou jeho dlhodobého pužívania. 

Dôležitým argumentom, ktorý svedčí v prospech kúpeľňového vybavenia Rekord je nielen jeho estetickosť a vysoká kvalita prevedenia, ale taktiež prijateľná cena. Náklady na vybavenie štandardnej kúpeľne umývadlom a závesnou WC misou Rekord  značky KOLO sú okolo 3.500 Sk vrátane DPH.

Rada Rekord je taktiež najlepším riešením pre malé kúpeľne, veď  umývadlá v šírke 50 a 55 cm majú od steny k prednému okraju len 41 cm ! Taktiež závesné WC s dĺžkou 52 cm a kombinované WC s dĺžkou len 62 cm možno veľmi dobre použiť v malých priestoroch. Určite v každej kúpeľni je miesto pod umývadlom pre spodnú skrinku pod umývadlo, poskytujúcu potrebný úložný priestor. Na keramiku série Rekord  sa vzťahuje záručná doba sedem rokov a na nábytok päť rokov.

Výrobky REKORD sú dostupné vo všetkých zmluvne viazaných veľkoobchodoch. Doporučujeme túto sériu kombinovať so sprchovacími kútmi FRESH, pravouhlými vaňami PRIMO alebo asymetrickými vaňami NEO PLUS.

Ďaľšie informácie môžete získať na www.sanitec.sk alebo na adrese  SANITEC, s.r.o., organizačná zložka, P.O.BOX 201, 810 01 Bratislava 1, e-mail: info@sanitec.sk, Tel 041 437 66 62, E-mail: info@sanitec.sk, www.sanitec.sk 
 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia