Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Ubytovanie vo Fačkove
 
Tricio Literary & Holiday Company
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 27.10.2008 Vytlai ponuku
 
Chata pre náročných pri Rajeckých Tepliciach.
 

Chata v blízkosti Rajeckej Lesnej, 15km od RAJECKÝCH TEPLÍC,

Benefit chalupy: chalupa stojí na okraji obce Fačkov, v pokojnom, čistom a vzácne neporušenom horskom prostredí. Určená pre priaznivcov, ktorých vábi vidiecka turistika a vyznávačov jazdy na koni vo voľnej prírode. Z obce Fačkov sa návštevníkom ponúkajú rozmanité výlety za historickými pamiatkami, turistickými zaujímavosťami a krásami Slovenska. ZOO Bojnice, Bojnický zámok vzdialený len 30km, ručne vyrezávaný najväčší drevený i zároveň pohyblivý Slovenský Betlehem v obci Rajecká Lesná. Z okolitých obcí sú zaujímavé Čičmany a ich lyžiarsky areál, maľované drevenice, bohatá zbierka tradičného odevu, obuvi a pracovných nástrojov.

Interiér chalupy: 2 podkrovné izby po 3 lôžka +1prístelok, v prízemí spoločenská izba s krbom, TV, SAT, HiFi-veža a videorekordér. Kompletne zariadená a vybavená kuchyňa s jedálenským stolom pre viac osôb i s detskou stoličkou, samostatné WC, bidet, sprcha a chodba.
V priestoroch chalupy sa nefajčí, čo platí vo väčšine pravidiel pre ubytovanie na Slovensku.

Exteriér chalupy: vonkajšie záhradné posedenie pri krbe, priestor na odkladanie lyží a bicyklov, vlastné parkovisko pre 2 autá na pozemku so zeleňou a záhradnou výsadbou s celkovou rozlohou 750 m2.

Služby chalupy: externá štýlová sauna vo dvore je v prevádzke počas celého roka a je vykurovaná elektrickou pieckou. Súčasťou sauny je sprcha so studenou vodou.


www.fackov.vypnite.sk

 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia