Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Náš e-shop Vám ponúka kvalitný nábytok z masívu. Ponúkame nábytok z rôznych druhov dreva a snažíme sa tak vyhovieť požiadavkam širokého okruhu zákazníkov.
 
Marcela Vlková
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 08.10.2011 Vytlai ponuku
 
Drevený nábytok pre teplo Vášho domova.
 

Každý človek má inú predstavu o bývaní, niekto upredňostňuje moderný štýl, ktorý charakterizujú materiály ako koža, plast, sklo, iný je zástancom klasického štýlu s požitím dreva a kovu.

Súčastné trendy umožňujú aj vzájomnú  kombináciu týchto štýlov.

Je však isté, že materiál akým je drevo bude vždy súčasťou našich domovov. Drevo je materiál, ktorý odpradávna v človeku evokuje pocit tepla a útulnosti. Preto aj náš e-shop prichádza s bohatou ponukou nábytku z masívu.

Nábytok z masívu sa vyrába z viacerých druhov dreva, čo vplýva ja na jeho kvalitu, odolnosť a cenu.

Najkvalitnejší drevený nábytok je nábytok z brezového masívu, ktorý je charakteristický odolnosťou, estetickosťou a kvalitou. Hrúbka materiálu je neuveriteľných 8 cm a nábytok sa tak opodstatnene nazýva nábytkom z masívu. Brezový nábytok má moderné a čisté línie.

Veľmi luxusne pôsobí aj nábytok z bukového masívu, ktorý je spracovaný moderným spôsobom. Vďaka tejto technológií nestráca na svojej vysokej kvalite. Bukové drevo je tvrdé a dobre opracovateľné a je zárukou dlhej životnosti.

Nábytok zo smrekového a borovicového masívu patrí medzi najbežnejší, ktorí môžete vidieť v obchodoch. Platí ale, že aj pri výrobe tohto nábytku je materiál starostlivo vyberaný a kvalitne spracovaný. Výrobcovia sa zameriavajú hlavne na tento druh dreva, pretože je zákaznikmi najžiadanejší a zároveň aj najlacnejší.

V našom e-shope www.m-nabytok.sk si môžete vybrať z rôznych výrobkov z masívu

 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia