Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Biliard ? A prečo nie ?
 
Multibillard, s.r.o.
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 13.09.2013 Vytlai ponuku
 
Biliard ? A prečo nie ?
 
Biliard ? A  prečo nie ?
Hra biliard má veľmi dlhú a bohatú históriu, začínajúcu vo Francúzsku v 15. storočí. V podstate sa vyvinula z hry kroket, ktorý sa hral vonku na tráve. Hovorí sa, že sám francúzsky kráľ Ludvík XI, ktorý trpel bolesťami chrbta, ako prvý dal vyrobiť interiérový stôl na kroket ( z čoho neskôr vznikol biliard), aby sa nemusel zohýbať a mohol hrať za každého počasia.
Odvtedy však táto hra prešla mnohými zmenami a aj keď jej spočiatku holdovala iba aristokracia, dnes je prístupná každému.
Biliard je dômyselná spoločenská hra, plná napätia, ktorá rozvíja množstvo schopností ako pamäť, motoriku, sebaovládanie či trpezlivosť. V neposlednom rade poskytuje veľa možností na trávenie príjemných chvíľ a zážitkov v kruhu rodiny, či priateľov.
V súčasnosti sa stal biliard aj krásnym dekoratívnym kusom nábytku, ktorý dotvára atmosféru  obývačiek, jedální, či samostatných herných miestností alebo kancelárskych priestorov.
Aj použité materiály prešli inováciou – okrem tradičného nestarnúceho dreva sa do dizajnu biliardov dostalo aj sklo, kov , umelá hmota alebo koža.
 
Jeden z najvýznamnejších výrobcov biliardov na Slovensku – spoločnosť MULTIBILLARD s.r.o. z Budmeríc - neustále inovuje a zdokonaľuje vzhľad svojich stolov, ponúka stále nové riešenia.  Vyrába ako tradičné rustikálne biliardy, tak aj moderné štýlové biliardové stoly, ktoré môžu byť zakryté jedálenskými doskami a plnia tak dve funkcie súčasne, pričom zaberú o polovicu miesta menej. Keďže majitelia spoločnosti sú Francúzi, koncepciu biliardov majú akosi v krvi. Právom sa pasujú za tvorcov biliardov, pretože si všetky modely navrhujú vlastným technickým oddelením.
 
Spoločnosť MULTIBILLARD, s.r.o. sa špecializuje na výrobu biliardových stolov do domácich a kancelárskych priestorov, teda do interiérov, kde musí stôl harmonizovať s prostredím a štýlom miestnosti. Ide o biliardové stoly výlučne vysokej kvality, a aj keď povrchová úprava sa mení podľa vkusu klientov, korpus biliardu zostáva nemenný - vysokoleštená hladká bridlica ukotvená k železnému rámu stola, čo robí stôl stabilný a nedeformovateľný v priebehu času.
Produkty spoločnosti MULTIBILLARD s.r.o sa dajú vidieť a samozrejme aj kúpiť na väčších výstavách nábytku na Slovensku, či v zahraničí, alebo priamo vo výstavnej sieni v Modre, kde Vám zamestnanci firmy ochotne poradia a pomôžu pri výbere stola.
 
                Show room : Modra, tel : 0918 36 80 25
 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia