Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Netfinancie s.r.o.

Adresa sdla:
Radničné námestie č. 1
90201 Pezinok

IO: 36653322
Kontakty:
Telefn: 0332400002
Fax:
Mobil: 0911696920
Email: info@netfinancie.sk
WWW: www.netfinancie.sk/
Sekretarit: ,,
Marketing: ,,
Obchodn: ,0911 696 920,info@netfinancie.sk
Vroba: ,,

Charakteristika:
Netfinancie, s.r.o. je nezávislá poradenská a konzultačná spoločnosť so zameraním na internetové a osobné finančné poradenstvo a sprostredkovanie finančných produktov.
Internetový portál Netfinancie.sk prináša najširšiu ponuku porovnania poistných produktov a podmienok poisťovní na Slovensku s možnosťou uzatvorenia poistnej zmluvy cez internet. Našim poslaním je prinášať svojim klientom i verejnosti neustály a kvalitný servis a jedinečné služby. Vždy sa budeme snažiť dať viac ako sa očakáva. Sme proaktívni, iniciatívni a najmä inovatívni, pretože vieme, že klienti sa na nás spoliehajú. Naše podnikanie je založené na nezávislom úsudku a Vašom výbere. Nezávislosť – naša i Vaša – je a bude zárukou objektivity informácií a správnosti riešenia. Nemáme so žiadnou z našich partnerských spoločností exkluzivitu pre predaj jej produktu, to nám umožňuje byť na strane klienta pri jeho rozhodovaní. Spoločnosť tvoria a vedú ľudia s bohatými skúsenosťami z obchodného manažmentu domácich i zahraničných finančných inštitúcií – poisťovní a bánk. Našimi spolupracovníkmi sú nezávislí obchodní manažéri a finanční poradcovia, ktorí vedia, akú cenu má nezávislosť a objektivita pri výbere finančných produktov.
Ponuky spolonosti:
 
Máte svoj majetok pod ochranou? Poistite si svoj dom, byt či nehnuteľnosť. Nechajte si poradiť a vypočítať najlepšiu cenu za poistenie domova online. Poistenie domov bude vaším spoľahlivým ochrancom. Pridan: 30.07.2012
Ochráňte si svoj domov! Poistite si dom online
taj viac...
 
Ako ochránite svoj domov či príslušenstvo alebo stavbu? Online poistenie domov vám zaručí ochranu, vyberajte online poistenie domov s pomocou odborníkov na poistenie nehnuteľností. Pridan: 09.08.2012
Myslíte do budúcna? Poistenie domov, bytov a stavieb online!
taj viac...
 
SLOVENSK PROJEKT MERAN GEOPATOGNNYCH ZN a GEOANOMLI



Projekt meran Geopatognnych Zn (Geoanomli) prebieha za elom tatistickho vyhodnocovania podielu negatvnych zn v obydliach na celom Slovensku. Postupne bude vytvoren mapa s vyhodnotenm lokalt viac, alebo menej vhodnch na bvanie z hadiska tatistickho vskytu geoanomli a geopatognnych zn. agentra INGFOUR s.r.o. realizuje vjazdov merania Geopatognnych Zn (Geoanomli) pod vybranmi obydliami na celom Slovensku. Za elom vyhodnotenia tatistickho a geologickho rozloenia geoanomli pod obvanmi oblasami. Zrove sa sleduje aj vplyv uritch architektonickch prvkov obydl, ktor samy o sebe vedia uritm spsobom eliminova geoanomlie a GPZ. Zameranm geopatognnych zn vo Vaom obydl zistte ak opatrenia urobi, aby ste sa doma ctili naozaj dobre. Naprklad jednoduchou zmenou umiestnenia miest kde spte alebo sa najdlhie zdrujete mimo geopatognnych zn .

Ak mte zujem o lokalizciu Geopatognnych zn, geoanomli a posdenia monosti ich elimincie vo Vaom obydl. (byte , dome , kancelri). Vyplnte kontaktn formulr na strnke kde smeruje preklik a my Vm zaleme nezvzne podrobn informcie.

Pre bliie informcie o projekte kliknite TU



Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia