Pridaj medzi obben    Hlavn Strnka

Prihlsenie
Meno: 
Heslo:


Nov firmy
 



Najviac hadan vrazy
 

Inzercia


gpz

Ako ochránite svoj domov či príslušenstvo alebo stavbu? Online poistenie domov vám zaručí ochranu, vyberajte online poistenie domov s pomocou odborníkov na poistenie nehnuteľností.
 
Netfinancie s.r.o.
zobrazi profil firmy | zobrazi vetky ponuky firmy
 
Pridan: 09.08.2012 Vytlai ponuku
 
Myslíte do budúcna? Poistenie domov, bytov a stavieb online!
 

Patríte medzi tých, ktorý poistenie domu či bytu neriešia? No rizík je skutočne dosť, od vytopenia, vykradnutia, vandalizmu až po prípadné živelné riziká. Vaše rodinné domy, byty, rekreačné chaty, vedľajšie stavby či príslušenstvo pred rizikami ochráni práve poistenie domov.

V dobrom aj v zlom, to platí aj pre vzťah majiteľ a jeho nehnuteľnosť. Skutočne, pracujete naň celý život, zveľaďujete ho a príde krupobitie a zničí vám časť strechy, práve toto sú tie zlé situácie a nemusí sa jednať len o to, ale aj o krádež, vandalizmus a rovnako aj o živelnú udalosť, ktoré vás môžu nemilo prekvapiť. Poistenie rodinných a rekreačných domov, poistenie stavby alebo bytu a aj príslušenstva, tak nad tým by ste mali reálne uvažovať, ak ešte stále nemáte poistenú nehnuteľnosť, ktorú vlastníte. Práve poistenie domov zabezpečí, že v podobných situáciách získate za škody aspoň finančné odškodnenie. S uzatváraním poistenia domova netreba čakať dovtedy, dokým sa skutočne niečo stane, je dobré, aby ste mysleli dopredu a poistili si to na čo ste tak dlho dreli, vašu strechu nad hlavou. 

 

Novinky emailom
Mte zujem dostva do emailovej schrnky novinky, informcia lnky z tohto portlu?
Prihlste sa!
Email:

TOP ponuky
Hada v ponukch:
 

TOP lnky
 
www.byvajme.sk® Hlavn Strnka | Kontakty | Registrcia